JOGURTINĖ PANAKOTA MAŽYLIAMS

JOGURTINĖ PANAKOTA MAŽYLIAMS

Tai vasara kvepiantis desertas, kuris leis atsigaivinti karštą dieną ne tik mažyliams, bet ir suaugusiems.

Desertui paruošti jums reikės:

-100 g pieno;

-15 g želatinos;

-100 g desertinės varškės;

-125 g jogurto (buvo naudotas Dobilo jogurtas su bananais, galima naudoti ir natūralų jogurtą, tačiau bus mažiau saldu);

-180 g šviežių braškių;

-18 g liofilizuotų aviečių.

 

Gaminimo eiga:

1. Į puodą suberiame želatiną ir užpilame šaltu pienu, išmaišome ir paliekame 5 minutėms, kad išbrinktų.

2. Į indą sudedame plautas braškes, liofilizuotas avietes, jogurtą ir varškę, viską sublenderiuojame iki vientisos masės.

3. Tuomet statome vos tik pašildyti pieną, pašildžius supilame į braškių ir jogurto masę, gerai išmaišome ir supilame į formeles. Statome į šaldytuvą bent 3-4  val., recepto autorės buvo laikyta per naktį.

Tinka duoti mažyliams, jeigu jau esate įvedę visus alergenus.

 

©Marijazilii